Sikre oplysninger og garantier

Hvem er vi?

StubHub er verdens største markedsplads til videresalg af billetter. Her finder du billetter til over 10 millioner live sport, musik og teater begivenheder i over 40 lande. Vi giver fans muligheden for at købe og sælge billetter når og hvor de vil, både via. Computer og mobil telefonen.

Som en del af eBay, banede StubHub vejen for et helt nyt område på billetmarkede i år 2000, og fortsætter i dag med at være i toppen når blandt innovation på dette område. Dette har ledt til den første billet applikation til mobilen, det første interaktive arenaoversigt, 360-grader bileder af arenaen og teknologi som hjælper fans med at sætte prisen på sine billetter, og få adgang til de bedste sæder.

StubHub har mere end 60 forskellige partnerskaber med vigtige firmaer indenfor MLB, NBA, NHL, MLS, og NCAA, AEG, AE Spectra Ticketing & Fan Engagement. Efter opkøbet af Ticketbis i maj 2016, har StubHub udvidet til over 40 nye markeder.

Hvorfor er der forskellige priser?

Sælgere offentliggør deres billetter på vores hjemmeside og vælger den pris, de finder passende.

Ikke alle billetter har samme pris, da hver sælger frit kan fastsætte deres billetters værdi, selv om det ikke svarer til beløbet sælgeren oprindeligt købte billetten til. Således kan du finde billetter billigere eller dyrere end den oprindelige pris.

Hvordan beskytter vi købere?

Sælgere vil kun modtage betaling, når køber har deltaget i arrangementet. På den måde kan vi sikre, at billetten er ægte og svarer til det sæde, køberen har valgt.

Alle sælgere skal endvidere give kreditkortoplysninger for at garantere en sikker og hurtig transaktion.

Hvordan beskytter vi sælgere?

Efter et bestemt antal dage efter arrangementet er sælger automatisk garanteret betaling for de solgte billetter.

I tilfælde af problemer med sælgernes betalinger vil StubHub styre og tage sig af omkostningerne og spare købere forulejligheden.

Har i kunde service?

Ja, vi har support over hele verden. Vi er afhængige af både lokale kontorer og en personlig kundeservice tilpasset behovene i hvert enkelt marked.

På grund af dette, er vi altid ved hånden til at hjælpe brugerne på deres eget sprog og med præcise oplysninger om køb, salg eller arrangementer. Du kan kontakte os "her" ved eventuelle spørgsmål.

Få fat i din billet

Vi garanterer, at hver oplistede billet vil nå frem i tide til arrangementet.

Når købet er blevet bekræftet, vil sælgeren sende billetterne til den adresse, som køberen har oplyst.

For køb i sidste øjeblik afleveres billetterne tæt på spillestedet eller stadion. Dette er for at undgå uventede problemer og garanterer, at billetter vil nå sikkert frem.

Mange af billetter er ens. Hvordan kan jeg vide, hvilken en jeg skal vælge?

Her er nogle forslag du skal huske, når du vælger dine billetter:

Hvorfor købe dine billetter på StubHub?

Garanti på StubHub

Hvad er StubHubs FanProtectTM garanti?

Med FanProtectTM er alle ordrer 100% garanteret, med kundeservice hele vejen ud til din plads. Vi garanterer alle ordrer, så du kan føle dig fuldstændig tryg, når du køber og sælger.

FanProtectTM for købere

FanProtectTM for sælgere

Købere og potentielle købere har ikke tilladelse til at kontakte sælgere, medmindre der er samtykke herom, eller det er nødvendigt for den specifikke transaktion

Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.